Världscuppen är nu slut

Idag gick kvalet i sista världscup tävlingen och imorgon går semifinaler och finaler för K1 men. Så nu är det bara 2dagar kvar i Augsburg och Världscup touren 2010 då vi tar bilen hem på söndag.

Banan var ganska trixig och i första åket så var det 7 av 84 som inte fick minst ett islag. Mitt första åk gick inte så bra då jag i den första zig zagen gick ut för tight och hade därmed problem i hela kombinationen och resten av banan gick inte så bra. I andra åket körde jag bättre tekniskt men fick problem på samma ställe då bubblan kom just när jag körde ut och knuffade iväg mig. Port 13 var en ganska svår då man typ var tvungen att bara slänga in huvudet om man inte ville ta en längre väg, jag missade den och var tvungen att ta om.

Det gick bäst för Isak som var nära kvaltiden men han hade också ett par islag. Det gick inte så bra för Tommy heller då vi båda hade totalt 9 islag i våra åk tillsammans.

Imorgon ska vi kolla på semi & finaler. På söndag bär det av hem till Sverige, jobb och träning inför VM.

Lämna en kommentar