Värdscup La Seu d’Urgell

Idag var tävlingen och jag startade mitt första åk 09.31 och mitt andra gick ca 12.46. Det var en hyfsad bana inte allt för spännande men en klurig kombination i slutet. Vi vädret var också bra med sol men kanske lite väl varmt fast vattnet var svalt och skönt.

Mitt första åk var katastrofalt jag var helt fel hela banan och kände mig helt slut. Jag vet inte vad det berodde på men jag försökte sakta ner och hitta linjerna igen men det bara gick inte. Tommy och Isak hade lite liknande problem och hade inte så  bra åk heller.

I andra åket kände jag mig piggare och lugnare. Åket gick bättre men jag missade en port i början vilket jag inte såg men kände på mig. Jag kände mig mycket fräschare igenom hela banan och orkade till och med slutspurten. Orken gjorde dock att jag inte orkade köra tekniskt rätt på flera ställen i banan. Tommy förbättrade sig mycket men slog i mycket och Isak missade 2 portar vilket innebar att ingen av oss tog sig till semi.

Imorgon kommer vi träna och sedan bege oss till Nice för att spendera kvällen och natten då vi fått boende hos Lee. Vi kommer dagen efter att åka vidare till Augsburg och träna inför den sista världscup tävlingen.

Lämna en kommentar