Kort info från VM

Här kommer en kort sammanfattning då jag är trött, en längre kommer nog komma senare med video.

Jag placerade mig på 66:e plats på tiden 98 och ren, det var ett hyfsat tekniskt åk men jag orkade inte ha så mycket tryck i paddeln. Jag är nöjd med min prestation då jag kanske inte just nu är i topp form (styrke och konditons mässigt)  och känner att jag kan förbättra mig mycket med lite bättre grund fysik. Isak körde bra och kom ner som 56:a på 93sek och Tommy låg tyvärr hemma sjuk. Det var väldigt tight till semifinal då det var väldigt många som körde ner på 88-89 och till sista åkare var snabbaste tiden 86 innan Peter Kauzer dundrade ner på 84.

Imorgon är det lag åk men det blir nog inget för Sverige då Tommy fortfarande är sjuk. Så imorgon och söndag blir det bara att se och lära då vi inte kom vidare till semi.

Här är en länk till tävlingens hemsida där man ska kunna se live tv om ni vill se lag imorgon eller semi och finaler på söndag eller se resultat.

Ps. tack för alla sms.

One thought on “Kort info från VM

Lämna en kommentar