Hemma

Nu har jag kommit hem och sitter på mitt rum i sigtuna. På tisdagen efter att vi flyttat till Ashleigh åkte vi till Palm Beach som ligger en bit ovanför sydney, det var en ganska bra strand då det knapt var några människor och ganska bra surfingvågor. Det var ganska jobbigt att ta sig ut i de brytande vågorna mennär man väl var ute vadom stora och fina och alla fick ett par riktigt bra trashar. Sista dagen gick mest ut på att träna och packa då det var inte så jätte bra väder och vi avslutade med en middag ute tillsammans med Ashleigh och några andra.

Sydney – Brisbane – Hong kong – Helsingfors – Stockholm

Planet gick kl 08.00 från sydneys flygplats och som vanligt visste dom inte hur man skulle göra med kanotena så hon som satt i check in satte det bara som övervikt (80kg) och lät finnair lösa det i hong kong. Då vi skulle stanna över natten i hong kong så kunde vi inte checka in bagaget hela vägen hem utan fick ta ut och checka in dagen efter. Vi lämnade kanoterna på bagage inläning för 495hk dollar och åkte till hotelet som vi fått av mrjet, för att sedan bege oss ner till Temple streets natt marknad där det såldes billiga kläder, mp3, klockor, väskor m.m. Efter shoppingen åkte vi till hotellet och sov ett par timmar innan vi hoppade in i taxin till flygplatsen för att checka in. När vi kom till inchekningen gick det ovanligt smidigt då han som jobbade vid inchekningen visste pris och allt med kanoterna, det tog dock ett tag men vi slapp krångla en massa. Resten av resan hem gick smidigt fast när vi skulle ta planet från helsingfors såg jag kanoten ligga kvar utanför planet när det backade ut. När vi landate på arlanda saknades paddlarna och min kanot och Isak och tommy som kom med nästa plan hade sina kanoter med så nu väntar jag bara på att kanoten ska komma hem.

One thought on “Hemma

  1. Erik

    Välkommen hem!

    Haha, måste kännas rätt surt när planet åker iväg från kajaken och inte kunna göra något… Hoppas den kommer till rätta snart!

    Reply

Lämna en kommentar