Dåligt väder, tävling och bra väder

Vi har nu under en längre tid haft regn och kallt vilket har gjort att man vaknat upp av att man fryser i ca en vecka. Men igår var kom solen fram på eftermiddagen och vi hade ett riktigt skönt paddel pass med varmt i luften och kallt i vattnet precis som man vill ha det. Idag var det sol hela dagen.

I helgen körde vi en vanlig tävling i banan som för mig gick hyfsat för mig. I mitt första åk tog jag det lungt så jag skulle ha krafter kvar till slutet som var lite trixigt och fokuserade mest på att hitta glidet. Åket var inte så jätte snabbt men jag hade ett riktigt bra glid överallt och det kändes riktigt bra. Då jag körde först gick jag upp och kollade på dom andra som jag undra vad dom höll på med då alla missade portar och körde kasst. Till andra åket hade jag tänkt öka farten mellan portarna då jag inte varit trött efter första åket men det gick inte lika bra och jag gjorde några misstag. Dom andra körde bättre men det var ändå inte riktigt bra. Som tur var för dom andra så är det nu dom nya reglerna som gäller och bästa åket räknas och Isak slutade på 17:e plats, Jag på 19:e, Fredrik på 21:a och Tommy minns jag inte.

Jag har fått flera förfrågningar på mailen om branden som härjar här i australien men den håller till neråt melburne vilket är långt från oss så vi har inte märkt av den. Det är dessutom översvämmning i norra australien så vi har klarat oss bra då vi ligger mitt i mellan.

Lämna en kommentar