Botten är hård

Vi körde igår teknik i banan och mot slutet av passet så slog jag i botten med paddeln när jag körde ner i en vals och gick runt. När jag var där nere slog jag i pannan och kom upp lite omtöcknad men körde vidare då det inte kändes så mycket och knappt blödde. Efter lunchen började jag få huvudvärk och bli illamående så det blev inget mer träning den dagen.

Nu på morgonen kände jag mig bra och  körde ett teknikpass med Luciens gamla Vajda gyro halva passet och sedan hans nya kajakplus Bolt som jag har beställt. Dom var båda mycket bättre än min Nomad Quantum i forsen då dom gick MYCKET lättare över alla vågor och valsar som min dyker och man fick mycket mer fart in och ur uppströmmarna.
På eftermiddagen så blev jag otroligt trött och sov ett par timmar och hade huvudvärk och mådde lite illa när jag vaknade, kanske från gårdagens smäll men nu är allt bra igen.

5 thoughts on “Botten är hård

 1. Lotta Spathon Hoff

  Men hallå Patrik, hade du ingen hjälm? Eller blev det så illa trots hjälm? Låter ju som hjärnskakning med huvudvärk och illamående. Ta det lite lugnt ett par dar och sköt om dej.
  Kram, L8

  Reply
 2. denis

  Du Patrik, kanske galler är på plats =).

  Skämt åsido, spännande med ny båt och jag hoppas du hinner träna med den innan Open.

  Kört hårt/D

  Reply
 3. kusin elin

  hörde ryktas att din coachning gav bra resultat 😉 härligt!! Hoppas du har det bra och akta dig för hajarna…jag motade bort några härifrån upp mot aussie härom dagen, haha

  Reply

Lämna en kommentar