Bondi beach

Idag hade vi en ledig dag då vi åkte till Bondi beach med Ashleigh (som vi bor hos) och en av hennes vänner för att surfa då vi fick låna hennes bräda. Vid 10.30 började vi åka mot Sydney, bondi beach vilket gick bra efter att irrat runt ett tag. Det var varmt, solen sken för fullt och det skulle bli riktigt skönt att ta ett svalkande dopp men alla stannade upp när vi kände vattnet som inte var så varmt. Det var lite motvilligt att hoppa i men när man väl var i så var det inte så farligt.

Jag hade ingen aning om hur svårt eller lätt det skulle vara då men det var inte så svårt att ställa sig upp, det svåra var att få en våg och stanna kvar. Det var fullt med surfare vilket gjorde det lite svårare då man ibland fick hoppa av för att inte köra på och det hände att man blev på körd. På sista försöket åkte jag till kanten där det gick fler vågor och färre surfare, vi hade undrat varför det var så få men när jag kom dit upptäckte jag att vågorna var mycket större. Dom större vågorna var mycket lättare att surfa men att komma ut var mycket jobbigare då man flög bakåt nästa lika långt när en våg som brutit kom emot en, efter att ha kollat på dom bättre som tydligen dök under tänkte jag göra det samma men min bräda var inte den bästa att dyka med. Det var riktigt kul att surfa men jag vet inte om det var så mycket till vila och jag blev lite solbränd.

One thought on “Bondi beach

  1. carina o leif

    hallo, ni verkar ha det bra, härligt att läsa och få se lite bilder från äventyret ditt. snart är det dax för elin att dra sig lite närmare dig.ha det fortsatt bra, många julkramar från oss.

    Reply

Lämna en kommentar