Ankomst

Vi har nu varit ett par dagar i Penrith resan ner var ok lite väl lång väntan i Finland men jag hade min dator så jag kunde jobba lite. I övrigt gick resan bra och kanoterna kom fram nästan hela några av dom hade lite små skador men inget farligt.

När vi landat så hade vi varken boende eller bil så vi visste inte vad vi skulle göra vi hade haft som plan att sova på flygplatsen men den stängde. Vi hyrde en bil och åkte till banan och sov i bilen/marken/taket, men ingen lyckades sova så bra. Dagen där på letade vi boende men alla ställen sa att man måste hyra minst 6mån, det fanns dock några få hus med kortare tid som vi kollade på. Vi hittade 2 lägenheter som vi sökte men fick tyvärr avslag, så vi får söka vidare. För tillfället bor vi hos en ex-kanotist som jobbar vid banan det är riktigt bra men långt från banan.

Själva banan (Penrith whitewater stadium) är mycket svårare än vi tänkt då den är väldigt annorlunda mot dom vi kört men det är riktigt rolig och oerhört bra träning. Jag har tyvärr bara kört ett pass då jag har blivit sjuk och haft problem med halsen men det har börjat släppa så jag ska vara med och tävla imorgon då det ut tagning för AUS juniorer till Australian Youth Olympic Festival. Det kommer bli spännande då ja ska köra med min nya paddel som jag har testat en gång och kapat sedan jag testade men jag tycker att den har känts bra men det är inte exakt samma vinkel så det kan nog bli ett och annat sne skär.

One thought on “Ankomst

  1. Lotta Spathon Hoff

    Hej Patrik!
    Fint att ni och kajakerna är på plats, hoppas att det löser sig med boendet snabbt. Lycka till och ha kul!

    Reply

Lämna en kommentar