Andra slalom passet kört

Slalom

Idag körde jag andra passet i banan(Penrith Whitewater Stadium) och kände inte av förkylningen alls, det var mycket roligare nu då man börjar lära sig banan. Jag har nu även vant mig med paddeln och gillar den mycket bättre än min gamla så nu. Jag skippade tävlingen i lördags då jag fortfarande kände mig lite dålig och på söndagen var jag struken pga gårdagen och fick inte köra. Isak körde ett ganska bra första åk men dom andra körde inte så jätte bra men ok med tanke på att vi knappt kört i banan. Leo (Finnen) som följt med oss har inte kunnat paddla då han saknar båt men han har nu en han kan låna men fotstöden är förkorta, han som äger kanoten skulle tydligen flytta dom.

Boende

Idag fick vi ett hus som vi har lämnat in ansökan på så i helgen får vi flytta in, huset ligger ca 4,5km från banan så det kommer bli en del cyklande under tiden vi är här. Jag har ännu inte sett huset eftersom det var bara  Fredrik och Tommy som var på visningen då jag väntade vid ett annat hus som det skulle varit visning på men som blivit inställt. Det ska bli riktigt skönt att komma in i ett eget hus som ligger närmare banan så man slipper åka så mycket bil och slippa lägga energi på att leta.

Vädret

Vädret här downunder är väldigt varmt och sommaren har inte ens börjat :S, det har vissa dar kommit några regnskurar men soln har ofta tittat fram efter en liten stund. Jag har inte än lyckat bränna mig fast jag har slarvat med solkräm flera dagar, dom andra har bränt sig lite och efter dagens slätvatten pass kunde man se tydligt var på ryggen Tommy inte hade nått att smörja in vilket gav honom en stor röd fläck på ryggen.

Övrigt

Här om dagen skaffade jag ett Australiensiskt kontant kort till mobilen (Pre-Paid card) som var mycket krångligare än i Sverige eller St Anton, då man betalar får kortet och sen är det klart. Här är man tvungen att registrera sig typ som ett abonnemang då man måste fylla i personuppgifter ha legitimation och bli godkänd, jag frågade varför allt detta så svarade dom bara att det är lag typ pga terrorister.
Vi har ätit känguruköttfärsås vilket smakade precis som köttfärsåse så vi ska någon gång testa känguru stek för att se om det smakar annorlunda och förhoppnings vis kanske krokodil eller något annat spännande, något förslag vad man måste testa här?

2 thoughts on “Andra slalom passet kört

  1. curt svensson

    Hej!
    Vad synd det verkar vara om er som svettas i värmen i Australien. Ni missar högvatten i Fyrisån, snöslask, mörker mm. Träningsbanan vid Fyrishov håller nästan på att flyta bort. Bli inte sjuk av känguruköttet bara. Ha det så kul! Hälsningar Curt och Kristina

    Reply

Lämna en kommentar